Direct contact opnemen
06-224 626 56

Bouwkosten: Facturatie op basis van regie

Maas Bouwbedrijf begrijpt als geen andere aannemer of bouwbedrijf in Made of de regio Breda dat u als klant inzicht in de kosten belangrijk vindt. Daarom wijzen wij u graag op de mogelijkheid om een opdracht te laten uitvoeren met facturatie op basis van regie. Deze werkwijze is wat minder gebruikelijk, maar zeker de moeite waard om over na te denken.

Altijd actueel inzicht in bouwkosten

Bij facturatie op basis van regie, blijft u als opdrachtgever zeer nauw bij alle werkzaamheden betrokken. Voordat met de werkzaamheden wordt gestart krijgt u een open offerte – begroting om een indruk te geven van de totaal te verwachten kosten. Zijn er gedurende de bouw – ongeacht welke fase – wijzigingen of veranderingen? Deze zijn dan heel makkelijk en snel door te voeren én u krijgt hierdoor nooit meer gefactureerd dan de daadwerkelijke kosten.

De ervaring leert dat deze manier van bouwen door onze opdrachtgevers als zeer prettig wordt ervaren. Is het ook een manier van werken die u aanspreekt? Neem dan contact op met Maas Bouwbedrijf in Made voor een vrijblijvend gesprek.