Direct contact opnemen
06-224 626 56

Maas Bouwbedrijf BV

Ook het bouwen van een turn-key bedrijfspand is een passend project voor Maas Bouwbedrijf. Speciaal voor deze grootschalige projecten is Maas Bouwbedrijf BV opgericht.

Het ontwikkelen en bouwen van een bij uw bedrijf passend pand is altijd maatwerk. Elke onderneming heeft specifieke wensen en eisen die aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten en bedrijfsvoering. Dit kunnen bedrijfspanden zijn in de commerciƫle, logistieke, technische sector maar ook in de retail of horeca. Denk hierbij aan een bedrijfshal, showroom of loods.

Maas Bouwbedrijf BV ontwikkelt samen met uw onderneming een bouwplan dat uw groeiplannen kan verwezenlijken. Binnen planning en budget uiteraard. Met onze ervaring en kennis opgedaan in de utiliteitsbouw krijgt u van ons een eerlijk en goed advies over alle aspecten die komen kijken bij het wegzetten van een bedrijfspand.

Voor een persoonlijke afspraak en gedetailleerde informatie over de bouw van een bedrijfspand door Maas Bouwbedrijf BV kunt via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.