Direct contact opnemen
06-224 626 56

Houtrot renovatie

Houtrot: renovatie vraagt om een grondige en juiste aanpak

Houtrot: een vervelend probleem dat regelmatig voorkomt op de begane grond en verdiepingsvloeren van oudere huizen. Optrekkend vocht, slechte ventilatie of een slechte kitafwerking bij de beglazing of openstaande houtverbindingen aan de onderkanten van ramen en kozijnen kunnen de oorzaak zijn. Ook bij badkamers en keukens leiden lekkages langs kitranden weleens tot een houten vloer die rot is.

Belangrijker dan het oplossen van het probleem is het achterhalen van de oorzaak van houtrot. Houtrot vraagt om de juiste en grondige aanpak.

Houtrot: oorzaak achterhalen voor een duurzame oplossing

Maas Bouwbedrijf inventariseert samen met u het probleem en komt met de juiste oplossing. Met de juiste kennis over diverse artikelen en producten – nodig voor een succesvolle houtrotreparatie – ziet uw houtwerk er binnen afzienbare tijd weer perfect uit.

Reparatie is helaas niet altijd meer mogelijk. Als de oorspronkelijke functie van het hout is aangetast of verloren is gegaan, dan is het houtrotprobleem niet meer te repareren en is alleen (gedeeltelijke) vervanging mogelijk. Ook dan zal Maas Bouwbedrijf met u kijken naar de beste mogelijke en goedkoopste oplossing.