Direct contact opnemen
06-224 626 56

Wat kost een huis laten bouwen?

Een huis bouwen is niet eenvoudig. Het gaat om het betalen van een eerlijke marktconforme prijs dat recht doet aan wat u graag wilt; inclusief optimale service en garantie. Het advies van Maas Bouwbedrijf: kies voor een aannemer die u zorgvuldig heeft geselecteerd en waarin u vertrouwen heeft. Een aannemer met wie het klikt en aan wie u uw bouwplannen graag uit handen geeft.

Maas Bouwbedrijf overlegt u graag referenties. Op deze website vindt u al een overzicht van projecten op verschillende gebieden. Wilt u een gerealiseerd project bezoeken? Dan kan dat in overleg met de eigenaar altijd gerealiseerd worden.

Maar zelf al een eerste berekening van de bouwkosten

Wilt u voor uzelf alvast eens een indicatie wat het zelf bouwen van een volledig huis kan kosten? Kijken dan eens op www.watkostbouwen.nl. In 4 stappen kunt u snel en eenvoudig de bouwkosten berekenen.

Als u tevreden bent met uw keuzes kunt u het geheel uitprinten en dit ‘handboek’ voorleggen aan Maas Bouwbedrijf als richtlijn voor het te maken ontwerp. Uiteraard is het bouwen van een huis maatwerk en zal de definitieve aanneemsom verantwoordelijkheid zijn van Maas Bouwbedrijf

Wijze van facturatie

Maas Bouwbedrijf bespreekt met u ook vooraf graag verschillende manieren van facturen. Wellicht overweegt u ‘facturatie op basis van regie’? Lees meer hoe Maas Bouwbedrijf u hiermee kan helpen.