Direct contact opnemen
06-224 626 56

Kozijnen renoveren

Kozijnen vervangen is kiezen voor kwaliteit, karakter en duurzaamheid

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en bent u op zoek naar een geschikte oplossing? Dan heeft u genoeg keuzes te maken. Kunststof, aluminium of hout? Wit, crème of een houtkleurig design? Maas Bouwbedrijf helpt u met renoveren en vervangen van bestaande kozijnen. Maar belangrijker: Maas Bouwbedrijf helpt u met het maken van de juiste keuze bij de renovatie van uw kozijnen.

Houten kozijnen

Uw bestaande houten kozijnen kunnen gerenoveerd worden of volledig vervangen. Wilt u uw oudere of karakteristieke woning de uitstraling laten behouden die er maximaal bijhoort? Maas Bouwbedrijf adviseert u over de juiste kozijnen inclusief passend hang- en sluitwerk voor een optimale bruikbaarheid, veiligheid en karakteristieke uitstraling.

Kunststof kozijnen

Heeft u behoefte aan onderhoudsvriendelijke kozijnen? Dan kunnen kunststof of aluminium kozijnen een prima keuze zijn. Een kunststof kozijn wil niet zeggen dat deze het karakter van uw huis aantasten. Net als bij houten kozijnen kunt u ook bij kunststof kozijnen kiezen uit meerdere kleuren en designs.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn zeer sterk, roestvrij en behouden hun vorm. Kozijnen van dit materiaal zijn een perfecte vervanger van stalen kozijnen. En net als bij kunststof, zijn alumimium kozijnen leverbaar in honderden kleuren.